Advertisement

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ / O Ράφα Ναδάλ αναμετρήθηκε με... ball-boy! - CNN.gr / Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ.

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ / O Ράφα Ναδάλ αναμετρήθηκε με... ball-boy! - CNN.gr / Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ.. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros.

12ος τίτλος για τον ναδάλ. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα.

Μέγας Ναδάλ: Νίκησε εύκολα τον Τζόκοβιτς και 13άρισε στο ...
Μέγας Ναδάλ: Νίκησε εύκολα τον Τζόκοβιτς και 13άρισε στο ... from www.voria.gr
Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08.

Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids).

Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα.

Τα παιχνίδια μυαλού των Σάκκαρη και Σφιόντεκ και το ...
Τα παιχνίδια μυαλού των Σάκκαρη και Σφιόντεκ και το ... from www.liberal.gr
Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα.

Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του.

Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των.

O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του.

Ρολάν Γκαρός: Με άνετη επικράτηση επι του Φέντερερ ο Ναδάλ ...
Ρολάν Γκαρός: Με άνετη επικράτηση επι του Φέντερερ ο Ναδάλ ... from www.voria.gr
Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. 12ος τίτλος για τον ναδάλ.

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς.

Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι.

Posting Komentar

0 Komentar